fi
en

Herra Hakkarainen harhateillä

Hakkarainen harhailee keskelle seikkailua – umpiunessa tietenkin! Nyt edellytetään kirjan lukijalta hyviä hoksottimia. Löysitkö kuvasta Herra Hakkaraisen? Entä kadonneen kultatähden, karanneet kanat tai Hämähäkki-Heikin? Tässä kirjassa harhaillaan seikkailusta toiseen tunnetun unissakävelijän matkassa ja yritetään olla mahdollisimman valppaina. Mitä kaikkea Mauri Kunnaksen hullunkurisista ja runsaista kuvista löytyykään! Hilpeän ja jännittävän etsi ja löydä -kirjan parissa tarkkasilmäinen […]

Herää, herra Hakkarainen

Paina nappia ja kokeile, saatko Herra Hakkaraisen hereille! Kaupungin tunnetuin unissakävelijä ei melusta piittaa. Hauskat katselukirjat ja helpot ääninapit houkuttelevat pientä lukijaa selaamaan kirjaa uudelleen ja uudelleen.

Kling! Hauskaa joulua

Millainen ääni kuuluu joulukulkusesta? Uudet hauskat ääninappikirjat esittelevät jännittäviä ääniä maurimaiseen tyyliin. Lapsi oppii tunnistamaan ja nimeämään eri käsitteitä, ja ilon täydentää ääninapin painaminen.

Herra Hakkaraisen harrastuspuuhakirja

Lähde seikkailemaan Herra Hakkaraisen kanssa harrastusten maailmaan! Kuka kerää sakkolappuja, larppaa tai chattaa? Herra Hakkaraisen kanssa tutustutaan harrastusten maailmaan ja selvitetään sokkeloita, ratkotaan arvoituksia ja väritetään tehtäviä. Harrastus, parrastus, huputi-juu!

Joulupuuhakirja

Joulupukkia odottaessa tai lahjojen avaamisen jälkeen on hauskaa värittää, piirtää, yhdistellä pisteitä, seikkailla labyrinteissä ja ratkaista hoksauspähkinöitä.

Aarteenetsijän puuhakirja

Matka Aarresaarelle voi olla yllättävän karikkoinen. Varaudu kaikkeen, sillä aarteenetsintä on tarkkaa puuhaa: laadi oma aarrekartta, selvitä salaperäisiä sokkeloita ja etsi tuiki tarpeellisia välineitä apureillesi, niin kulta-aarre voi olla sinun.

Mauri Kunnas Vauvakirja

Kelipäiväkirja

Heinähelteistä rospuuttoon, ensilumesta takatalveen. Hauskasti kuvitettuun Kelipäiväkirjaan voit merkitä muistiin viikoittain säätiloja ja luontohavaintoja.

Tassulan iloinen keittokirja

Rallikuskin munakokkelia, Bella Bulla Makaruunia ja muita herkkuja isoon ja pieneen nälkään!