fi
en

Tassulan tarinoita

Vauhdikkaat Tassulan tarinat nyt upeana yhteisniteenä! Tassulan pikkukaupungista kertovat kirjat nyt yksissä kansissa: Ujo Elvis, Seitsemän tätiä ja aarre, Onnin paras joululahja ja Hurja-Harri ja pullonhenki. Mukana tietysti myös kaupungin kuuluisin unissakävelijä, Herra Hakkarainen. Kirjassa on Mauri Kunnaksen kirjoittama esipuhe.

Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirja

Aa-aa allin lasta, Ihme ja kumma, Sininen uni, Päivänsäde ja menninkäinen: unilaulujen aarreaitta on tässä. Höyhensaarille matkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: kokoelma kauniita, herkkiä ja taatusti unettavia lauluja. Kunnaksen hahmoin kuvitetussa laulukirjassa on lähes 50 rakastettua unilaulua. Sanat, melodia, soinnut ja ammattimainen säestys ovat nyt vain napin painalluksen takana.

Minun sukuni

Tästä kirjasta ilahtuvat jälkipolvetkin! Täytettävä kirja sopii lahjaksi kaikenikäisille: vastasyntyneelle, rippilapselle, 50-vuotiaalle, kummille ja mummille. Suvun ja perheen historia unohtuu helposti, jos sitä ei kerätä ajoissa talteen. Nyt voi tulevia sukupolvia varten kirjata yksiin kansiin merkittävimmät tarinat, rakkaimmat muistot ja tärkeimmät paikat, hersyvimmät tyypit ja hauskimmat anekdootit.

Suuret tarinat

Komea seikkailullinen lahjakirja vie viikinkien, ritarien ja Robin Hoodin maailmaan Mauri Kunnaksen rakastetut klassikot Viikingit tulevat!, Kuningas Artturin ritarit ja Robin Hood tarjoavat jännitystä ja tarkkaan tutkittua tietoa entisistä ajoista. Mukana kirjailijan esipuhe.

Joulutarinat (yhteisnide + cd)

Kolmen jouluisen tarinan ja äänikirjan juhlava paketti tuo terveiset Korvatunturilta.

Hullunkurinen kuvasanakirja

Nelivärisen suomi–englanti-kuvasanakirjan teemoina ovat mm. matkustus, menopelit, avaruus, merirosvot, musiikki, aaveet, ritariaika, joulu ja urheilu. Omintakeiset kuvat tekevät kielenopiskelusta hauskaa.

Koiramäen lapset ja näkki

Koiramäen lapset ja näkki Koiramäen vanha väki kertoo lapsille hauskoja ja hiukan hurjiakin kansantarinoita.

Robin Hood

Sherwoodin metsien sankari pihistää köyhille herkkuja ja härnää niitä, joilla on valtaa.

Viikingit tulevat!

Kahdeksan vallatonta viikinkitarinaa vanhojen pohjoismaisten saagojen hengessä.

Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä

Herra Hakkarainen on voittanut tavaratalo Jumpuran arpajaisissa maailmanympärimatkan. Egyptin pyramidit ja muumiot tekevät Hakkaraiseen niin voimakkaan vaikutuksen, että ne tunkeutuvat uniinkin. Loppu onkin historiaa…

Koiramäen tarinat (yhteisnide)

Vanhoista ajoista kerrotaan harvoin yhtä kiehtovasti ja jännittävästi kuin Mauri Kunnaksen Koiramäki-tarinoissa. Näyttävässä juhlalaitoksessa ovat rakastetut klassikot Koiramäen talossa, Koiramäen lapset kaupungissa, Koiramäen talvi, Koiramäen joulukirkko sekä Koiramäen lapset ja näkki.

Koirien Kalevala

Kaukana Kalevalan mailla asui villi ja vapaa koirien heimo, sen naapurina pimeässä Pohjolassa hurja ja häijy susien kansa, ja niiden välissä pieni mutta sitkeä kissojen heimo. Koirat ja sudet kilpailivat metsien kuninkuudesta, ja usein niiden välille syntyi kiivaita kahinoita.